אודות

טבריה הקטנה

במקום בו מסורת בישול מקומית העוברת מדור לדור, פוגשת חדשנות קולינרית ועיצובית השואבת השראה הן מהמטבח
הצרפתי החדש והן ממטבח עכשווי בין-לאומי מניו-יורק, נולד השילוב המנצח הנקרא "טבריה הקטנה". בעידן בו מסעדות נפתחות ונסגרות בדיוק
כמו פטריות אחרי הגשם, מנחם מאוד למצוא פינה קסומה שפועלת וקיימת כבר למעלה משלושים וחמש שנים (!) ולא רק שלא נס ליחה עם השנים,
אלא בדיוק להפך: ממש כמו יין משובח שהולך ומשתבח עם השנים, כך גם מסעדת טבריה הקטנה, הולכת ומשתבחת עם הזמן…עם שילובו של הדור
הצעיר אל תוך העסק המשפחתי, ששאב השראה מתוך עבודה ושפשוף במסעדות בניו-יורק, והביא עמו את הניחוחות החדשניים והעדכניים ביותר
מן "התפוח הגדול" נוצר במקום שילוב מיוחד ומעניין, השואב את שורשיותו ממסורת הבישול המקורית של המשפחה, אך נותן גם דרור ליצירתיות
עדכנית בת זמננו.

לא מפליא איפה למצוא את אחת ממנות הדגל של המסעדה, "סטייק פילה ברוטב שמנת ופלפל" נותר עד היום אחת מן המנות הפופולריות ביותר,
עם מרשם מקורי המלווה את המנה המנצחת הזאת עוד מימיה הראשונים של המסעדה. מנגד, אפשר למצוא בתפריט העשיר של המסעדה,
גם מנות גורמה כגון "דג לברק ברוטב שום ועשבי תיבול", מנות אחרות המגיעות מתפריט מנות הפתיחה – "נתחי שייטל על הפלאנצ'ה
ברוטב פירות יער ויין פורט" או "פסיפס פלפלים קלויים בשמן זית, בלסמי וגבינת עיזים" וגם מבחר מרשים של מנות דגים ופירות ים לצד
מנות בשר אשר מיושן במקצועיות כמו "סטרוגונוף" או "סטייק אנטריקוט". כל אלה ביחד עם מנות קינוח ברמה גבוהה, מציגים בפני הסועדים
מסעדת גורמה ברמה גבוהה, יהלום קולינרי במפת התיירות בטבריה ובגליל.

מבנה המסעדה

לבד מהתפריט העשיר והמיוחד, מתייחדת "טבריה הקטנה" במקום מושבה המיוחד: בתוך מבנה אבן עתיק, שהוא חלק מחומת טבריה העתיקה.
המסעדה מחולקת לשני חלקים, החלק הישן הממוקם במבנה הבנוי משילוב מקסים של אבן בזלת ועץ גושני ובו אפשר לקיים גם אירועים פרטיים
(עד 45 סועדים).
האגף החדש מתבלט בעיצוב מעניין המשלב ומגשר בין המראה האוטנטי הישן לבין מראה מודרני-עדכני. האגף הזה עטוף בחלונות זכוכית רחבים
הפונים אל המדרחוב בו שוכנת המסעדה. בחוץ מרפסת מקורה עטורת ירק, לאלה המעדיפים לסעוד בחוץ ולהתרשם מאווירת המדרחוב הססגונית של הרחוב.

מה בתפריט:

התפריט של טבריה הקטנה נבנה בקפידה בכדי לתת מענה לכל טעם ולהעניק מגוון קולינארי רחב. הנה נציגים בולטים מתוך התפריט:

מנות פתיחה מומלצות:

קלאמארי פריך בליווי רוטב מיונז פיקנטי

כרובית מטוגנת בתחמיץ לימון שום וכוסברה

פלטת פירות ים

סלט גינה ברוטב ויניגרט

שלושה סוגי פטריות מוקפצות בנוסח הבית על מצע עלי בייבי

על הבר:

בעלי המסעדה, חובבים מושבעים של יין איכותי, דאגו לצייד את מרתף היינות של המסעדה במבחר עשיר של יינות איכותיים מיינות הגליל והגולן,
המיושנים בקפידה במרתף היינות של המסעדה. כמו-כן, בר משקאות חריפים, עמוס במיטב המשקאות, עומד לרשות הסועדים.

אירועים לקבוצות ושף אורח ומתארח אצלכם

ניתן להזמין במקום אירועים לקבוצות קטנות, עם תפריט שף מיוחד לבחירתכם וגם שירותי שף אורח בקייטרינג חיצוני הבא עד אלייך לאירועי גורמה עד 35 איש.

לפרטים לפנות לשף המסעדה, אשר, בטלפון 04-6792148 או 0505619288